Over ons

Het team van Aambeieninfo.org is klein maar fijn, met jarenlange kennis op het gebied van kwaaltjes, aandoeningen en de bijbehorende medicijnen en behandelingen. Houdt er wel rekening mee dat wij geen professionele dokters zijn en dat het advies dat wij hier geven de eigen verantwoordelijkheid is.  Een andere overweging is ook dat er verschillende dingen zijn die op een andere manier werken voor verschillende mensen. Mensen met een overgewicht zullen bijvoorbeeld pas langzamer verschil merken. Ook kunnen mensen met een verschillend dieet op een andere manier aambeien en het herstel ervan ervaren.

Carlijne Klein Ligtenberg: Een apotheek assistente werkzaam in Domburg. Carlijne werkt al meer dan 10 jaar in de sector en heeft zich met de jaren veel kennis eigengemaakt. Ook over aambeien kan zij veel vertellen en heeft geholpen met het behandelen van veel gevallen. Carlijne is geen fan van het voorschrijven van medicijnen voor kwaaltjes die dat niet nodig hebben en vaak is dat ook bij aambeien het geval. Enkel bij gevallen van zeer zware pijn is het volgens haar nodig. Carlijne verzorgt het informatie gedeelte van Aambeieninfo.org en helpt met het vullen van de website.

Liesbeth van Tuinen: Liesbeth is werkzaam als verpleegster en woont in Domburg. Liesbeth kent Carlijne van school en ze zijn altijd in contact gebleven. Met haar werk als verpleegster heeft ze veel ervaring opgebouwd in het behandelen van verschillende ziektes en kwaaltjes. Ook aambeien ziet ze regelmatig terugkomen, vooral bij oudere mensen. Hierdoor heeft ze een behoorlijk goed beeld van de nodige behandelingen. Ook kan ze meer vertellen over dingen als dieet en eetgewoontes. Liesbeth’s dochter heeft ook geholpen met het maken van de website en zal ervoor zorgen dat de website wordt uitgebreid met extra pagina’s vol informatie.