Andere medische problemen

Er zijn natuurlijk een hele hoop medische problemen waar mensen last van kunnen hebben. In het geval van aambeien kunnen er bijvoorbeeld ook soortgelijke problemen optreden als marisken, poliepen, condylomata acuminata, chlamydia of een carcinoom. Daarnaast zijn er medische problemen in de rest van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan spataderen, onderhuidse bloedingen of gewrichtspijn.

Bij al deze problemen is het belangrijk om de dokter tijdig in te schakelen om te zorgen dat de problemen niet erger worden. Een verpleegster of apotheekassistente kan wellicht wat advies geven maar voor een daadwerkelijke diagnose moet men naar de huisarts of zelfs het ziekenhuis.

Heb je last van bepaalde medische problemen of wil je er meer over weten ook al heb je er momenteel geen last van? In dat geval kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk meer informatie over op de website komt te staan. Het kan ook zijn dat we er zelfs een aparte pagina voor in het leven roepen maar natuurlijk kunnen wij nu niet zeggen of dit zo zal zijn.